HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Alkmaar - Schipper en Lof Advocaten

Stel uw vraag
Schipper en Lof Advocaten

Wordt u ontslagen door uw werkgever en bent u het daar niet mee eens? Heeft u een beëindigingsovereenkomst van uw werkgever ontvangen? Is er een arbeidsconflict of een ander arbeidsrechtelijk probleem? Neem dan contact op met de ontslag advocaten van Schipper en Lof Advocaten in Alkmaar.

Arbeidsrechtadvocaten

Schipper en Lof Advocaten in Alkmaar is onder meer gespecialiseerd in Arbeidsrecht. De ervaren ontslag advocaat van het kantoor is mr. Astrid Lof. Mr. Astrid Lof is arbeidsrechtadvocaat sinds 1999 en houdt zich bezig met alle deelterreinen van het arbeidsrecht. Ontslagrecht maakt daarvan een belangrijk onderdeel uit. Het kantoor is laagdrempelig en onze ontslag advocaten werken voor zowel werknemers als werkgevers.

Contact

Neem vrijblijvend contact met onze arbeidsrechtadvocaten op via telefoon of mail. Maak direct een afspraak om uw ontslagzaak vrijblijvend te bespreken.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Alkmaar?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Schipper en Lof Advocaten in Alkmaar iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 047 17 93 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Arbeidsrecht
- Ambtenarenrecht

Keesomstraat 6B
1821 BS
Alkmaar
Alkmaar en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 047 17 93
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Alkmaar, Heerhugowaard, Sint Pancras, Heiloo, Bergen, Egmond aan zee, Noord Scharwoude, Zuid Scharwoude, Broek op Langedijk
Facebook

Twitter