HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Amsterdam - Huesmann advocaten

Stel uw vraag
Huesmann advocaten

Het kantoor staat bekend als deskundig, praktisch en nieuwsgierig.

Huesmann advocaten is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. Huesmann advocaten biedt juridische diensten met betrekking tot arbeidsrecht, ontslagrecht, vastgoed- en huurrecht, contracten en ondernemingsrecht.

Bij advocaat Coen van Veen en advocaat Axel van Reek is uw zaak in vertrouwde handen. Zij zijn gespecialiseerd in ontslagzaken. Als ontslag advocaat hebben zij ruime ervaring in het verlenen van juridische bijstand op hoog niveau. Als betrokken experts doen zij hun uiterste best om de onderhandelingen voor u te voeren, op proactieve wijze. Als onderhandelen niet (meer) lukt, dan verdedigen van Veen en Van Reek cliënten in de rechtbank.

Dreigt er ontslag? Moet er worden onderhandeld? Heeft u een beoordeling nodig van een vaststellingsovereenkomst? Of bent u misschien al akkoord gegaan met een beëindigingovereenkomst? Het beste is advies is: zet nooit direct uw handtekening! Het op één na beste advies is: maak zo snel mogelijk een afspraak met een ontslag advocaat.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Amsterdam?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Huesmann advocaten in Amsterdam iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 047 17 93 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Specialismen
- Arbeidsrecht

Herengracht 495
1017 CA
Amsterdam
Amsterdam en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 047 17 93
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Amsterdam-Zuid, Vondelpark, Rivierenbuurt, De Pijp, Oud-Zuid, Amsterdam-Oud-West, De Baarsjes, Bos en Lommer, Sloterdijk, Westerpark, Amsterdam-West, Osdorp, Westpoort, Geuzenveld, Slotermeer, Slotervaart, Overtoomseveld, Sloten, Lijnden
Facebook

Twitter