HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
Bel voor hulp (lokaal tarief)
0900 – 666 88 82
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Breda - Buntsma & Van Dooren Advocaten

Stel uw vraag
Buntsma & Van Dooren Advocaten

Het kantoor van Buntsma & Van Dooren Advocaten bevindt zich aan de Delpratsingel in Breda. Vijf advocaten hebben hier ieder hun specialisatie binnen het vakgebied en staan bekend om hun doelgerichte aanpak: zo snel mogelijk duidelijkheid verstrekken aan cliënten.

Ontslagrecht
Sinds 1 juli 2015 zijn de nieuwe regels ontslagrecht ingegaan. Waar een werknemer zelf vrij makkelijk ontslag kan nemen, is het ontslag van een werknemer door een werkgever behoorlijk ingewikkeld. Welke regels gelden voor een wettelijke opzegtermijn, wanneer heeft een werknemer recht op transitievergoeding? Wat kan een werkgever doen bij disfunctioneren van een werknemer en kan een bestuurder ontslag krijgen of gelden dan regels voor ontslagbescherming?

Advocaat arbeidsrecht
Bij Buntsma & Van Dooren Advocaten is mr. Otto Lenselink gespecialiseerd in arbeidsrecht. Bij arbeidsgeschillen treedt hij zowel voor werknemers als voor werkgevers op. Heeft u hulp bij ontslag nodig, maakt u dan zo spoedig mogelijk een afspraak met een specialist in ontslagrecht. Zeker ook bij een dreigend ontslag: indien u zo vroeg mogelijk een advocaat inschakelt, kunnen we alvast de juiste juridische stappen zetten.

Tarieven
Een kennismakingsgesprek van een half uur, waarin u uw zaak voorlegt aan onze advocaat, is gratis. Er wordt een traject besproken en u kunt desgewenst een inschatting krijgen van de kosten. Het maken van een vaste prijsafspraak is vaak mogelijk.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Breda?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Buntsma & Van Dooren Advocaten in Breda iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
076 - 820 02 49 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Delpratsingel 24-25
4811 AP
Breda
Breda en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

076 - 820 02 49
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Breda, Zundert, Rijsbergen, Etten-Leur, Oosterhout, Made, Raamsdonksveer, Ulverhout, Prinsenbeek, Teteringen, Terheiden
Facebook

Twitter