HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Deventer - Fiévez Advocaten

Stel uw vraag
Fiévez Advocaten

Fiévez Advocaten in Deventer is gespecialiseerd in het Arbeidsrecht. Een belangrijk onderdeel van het arbeidsrecht is het ontslagrecht. Wordt u ontslagen? Of moet u zich verweren in een ontslagprocedure bij UWV of de kantonrechter? Heeft u een vaststellingsovereenkomst of beeindigingsovereenkomst ontvangen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Maar ook voor andere kwesties op het gebied van het Arbeidsrecht kunt u bij onze arbeidsrecht advocaten in Deventer terecht. Wij adviseren u ook over uw arbeidsvoorwaarden, het concurrentiebeding of de geheimhoudingsbepalingen. Verder kunt u bij ons terecht voor advies omtrent de Arboregels, bedrijfsongevallen, de gelijke behandeling van werknemers, recht op deeltijdwerk, wijziging van arbeidsvoorwaarden et cetera.

Het kantoor

De arbeidsrechtspecialisten van Fiévez Advocaten zijn thuis in al deze deelgebieden van het arbeidsrecht en kunnen u optimaal en adequaat juridisch terzijde staan. De ervaren arbeidsrecht advocaten zijn mr. Hugo de Groot en mr. Ernst Frank Muller. Mr. Hugo de Groot werkt al ruim 35 als ontslag advocaat. Mr. Ernst Frank Muller heeft meer dan 22 jaar ervaring als arbeidsrecht advocaat in de regio Deventer. 

Contact advocaat Deventer

Neem vrijblijvend telefonisch contact op met onze arbeidsrechtspecialisten of vul het webformulier van ons kantoor in zodat wij u terug kunnen bellen.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Deventer?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Fiévez Advocaten in Deventer iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 047 17 93 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Arbeidsrecht
- Ambtenarenrecht

Gotlandstraat 2
7418 AZ
Deventer
Deventer en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 047 17 93
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Deventer, Heino, Raalte, Wijhe, Olst, Heeten, Twello, Bathmen
Facebook

Twitter