HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Enschede - Schol & Gorter Advocaten

Stel uw vraag
Schol & Gorter Advocaten

Schol & Gorter Advocaten is in 2013 opgericht. Het kantoor is gevestigd aan de Molenstraat 13 in Enschede. Op het kantoor zijn vier advocaten werkzaam met ieder zijn eigen specialisme. Ook het arbeidsrecht behoort tot de specialisme van dit kantoor.

Het kantoor levert juridisch maatwerk, waarbij deskundige en persoonlijke dienstverlening vanzelfsprekend is. Zij staan u graag bij om problemen te voorkomen en op te lossen.

Met juridische problemen over het ontslag, de ontslagvergoeding, arbeidsvoorwaarden en loonbetaling bent u bij Schol & Gorter Advocaten aan het juiste adres.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Enschede?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Schol & Gorter Advocaten in Enschede iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 047 17 93 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Molenstraat 13
7514DJ
Enschede
Enschede en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 047 17 93
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Enschede, Losser, Overdinkel, Haaksbergen, Eibergen, Neede, Borculo, Ruurlo, Hengelo, Markelo, Goor, Delden, Oldenzaal, Borne, Denekamp, Ootmarsum, Almelo, Holten, Rijssen, Enter, Nijverdal, Wierden, Vriesenveen, Den Ham, Vroomshoop, Tubbergen, Albergen
Facebook

Twitter