HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Hilversum - Hens & Prins Advocaten

Stel uw vraag
Hens & Prins Advocaten

Wordt u ontslagen? Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Heeft uw werkgever ontslag voor u aangevraagd bij UWV of de kantonrechter? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Hens & Prins advocaten uit Hilversum.

Hens & Prins advocaten is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in o.a. het arbeidsrecht. De advocaten werken voor zowel ondernemingen als particulieren.

Mr. Quirina Henselijn en Mr. Lydia Prinsen treden zowel voor werkgevers en werknemers op. Beide advocaten hebben meer dan 20 jaar ervaring. Met een laagdrempelige en betrokken aanpak nemen zij in vrijwel alle voorkomende arbeidsrechtelijke kwesties uw zaak op. In overleg met u gaan zij pro-actief te werk en ontlasten u in het verdere verloop. 

Contact

Neem vrijblijvend contact op met één van beide advocaten via telefoon of per e-mail. Of maak direct een afspraak om uw ontslagzaak (vrijblijvend) te bespreken. Het eerste gesprek is gratis.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Hilversum?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Hens & Prins Advocaten in Hilversum iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 029 1001 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Schuttersweg 8
1217 PZ
Hilversum
Hilversum en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1001
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Hilversum, Weesp, Muiden, Naarden, Bussum, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Baarn, Loosdrecht, 's Gravenland, Loenen aan de Vecht
Facebook

Twitter