HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Hilversum - Van Hout Advocaten

Stel uw vraag
Van Hout Advocaten

Van Hout Advocaten in Hilversum verleent al 25 jaar specialistische juridische bijstand op het gebied van arbeidsrecht. Van Hout Advocaten heeft een bloeiende praktijk in ’t Gooi. Het werkgebied is breder dan Hilversum: cliënten komen ook uit Amsterdam, Almere en uit Utrecht.

Wet Werk en Zekerheid

Met ingang van 1 januari en 1 juli 2015 is het arbeidsrecht ingrijpend gewijzigd. De nieuwe wetgeving is vastgelegd in de Wet Werk en Zekerheid en geeft, zoals verwacht, veel onduidelijkheid voor zowel werkgever als werknemer. Ook de ontslagregels zijn sinds 1 juli 2015 ingrijpend gewijzigd. De ontslagroute is nu afhankelijk van de reden voor ontslag. Indien er sprake is van langdurige arbeidsongeschiktheid of van bedrijfseconomische redenen, dan loopt de route via het UWV; bij alle andere redenen tot ontslag komt de Kantonrechter eraan te pas.

Specialist inschakelen bij ontslag

Ontslag of dreigend ontslag? Onderteken niets en zeg niets toe voordat u een specialist arbeidsrecht en ontslagrecht heeft gesproken!. Een specialist betaalt zichzelf in geval van een ontslagzaak al snel terug.

Bij Van Hout Advocaten werkt Mr. Elise van Es als specialist arbeidsrecht en ontslagrecht. Mr. Van Es kent uiteraard alle ins en outs van de nieuwe regelgeving en zal u met raad en daad bijstaan. Dat betekent controle en onderhandeling bij een vaststellingsovereenkomst, hulp bij een ontslagsituatie, juridische ondersteuning bij geschillen over het concurrentiebeding en geschillen over secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook met vragen over transitievergoeding, arbeidsconflict en collectief ontslag maakt u snel een afspraak met Mr. Van Es.
 

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Hilversum?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Van Hout Advocaten in Hilversum iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 047 17 93 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Oude Enghweg 16
1217 JC
Hilversum
Hilversum en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 047 17 93
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Hilversum, Weesp, Muiden, Naarden, Bussum, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Baarn, Loosdrecht, 's Gravenland, Loenen aan de Vecht
Facebook

Twitter