HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
Bel voor hulp (lokaal tarief)
0900 – 666 88 82
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Hoorn - Enkhuizen - Schipper en Lof Advocaten

Stel uw vraag
Schipper en Lof Advocaten

Wordt u ontslagen door uw werkgever en bent u het daar niet mee eens? Heeft u een beëindigingsovereenkomst van uw werkgever ontvangen? Is er een arbeidsconflict of een ander arbeidsrechtelijk probleem? Neem dan contact op met de ontslag advocaten van Schipper en Lof Advocaten in Heerhugowaard.

Arbeidsrechtadvocaten

Schipper en Lof Advocaten in Heerhugowaard is ondermeer gespecialiseerd in Arbeidsrecht en opereert in de regio's Hoorn, Enkhuizen en Heerhugowaard. De ervaren ontslag advocaat van het kantoor is mr. Astrid Lof. Mr. Astrid Lof is arbeidsrechtadvocaat sinds 1999 en houdt zich bezig met alle deelterreinen van het arbeidsrecht. Ontslagrecht maakt daarvan een belangrijk onderdeel uit. Ook is mr. Astrid Lof werkzaam als griffier van de Raad van Discipline (het tuchtcollege voor advocaten). Het kantoor is laagdrempelig en onze ontslag advocaten werken voor zowel wernemers als werkgevers.

Contact

Neem vrijblijvend contact met onze arbeidsrechtadvocaten op via telefoon of mail. Maak direct een afspraak om uw ontslagzaak vrijblijvend te bespreken.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Hoorn?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Schipper en Lof Advocaten in Hoorn iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
072 – 820 02 94 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Arbeidsrecht
- Ambtenarenrecht

Visserseiland 180
1621 AA
Hoorn
Hoorn en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

072 – 820 02 94
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Hoorn, Blokker, Zwaag, Hoogkarspel, Wervershoof, Medemblik, Hoogwoud, Spanbroek, Obdam, De Goorn, Avenhorn, Enkhuizen, Andijk, Lutjebroek, Grootebroek, Bovenkarspel, Venhuizen
Facebook

Twitter