HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Roermond - Van Seters & Stoelhorst Advocaten

Stel uw vraag
Van Seters & Stoelhorst Advocaten

Van Seters & Stoelhorst Advocaten is een jong, informeel en betrokken kantoor met vestigingen in Roermond en Weert. Zij zijn sterk verbonden met de regio. U wordt snel geholpen met een advies waar u mee verder kunt. In het geval het nodig is een procedure te voeren dan zijn de advocaten van Van Seters & Stoelhorst er voor u. De kosten van zowel advieswerkzaamheden als van het voeren van een procedure worden vooraf met u besproken.


De dienstverlening is van hoge kwaliteit; de advocaten hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in hun rechtsgebied. Zij helpen u graag verder en bespreken graag op welke wijze zij u van dienst mogen zijn. Wordt u ontslagen of is er sprake van een arbeidsconflict? Neem dan contact op met Van Seters & Stoelhorst Advocaten.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Roermond?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Van Seters & Stoelhorst Advocaten in Roermond iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 029 1001 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Veeladingstraat 7
6041 HW
Roermond
Roermond en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1001
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Roermond, Susteren, Echt, Maasbracht, Wessem, Vlodrop, Heel, Melick, Sint Odilienberg, Swalmen, Haelen, Roggel, Baexem, Heythuysen
Facebook

Twitter