HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag juristen Arnhem - JPF Juristen

Stel uw vraag
JPF Juristen

Heeft u hulp nodig van een ontslag jurist? Wordt u ontslagen of is er sprake van een arbeidsconflict? Neem contact op met JPF Juristen in de regio Arnhem.

JPF Juristen Arnhem

JPF Juristen staat voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak. Focus op het resultaat en de zorg voor u als cliënt. De ontslag juristen van JPF richten zich zowel op werkgevers als werknemers. Als arbeidsrecht jurist gespecialiseerd in ontslagzaken behandelt JPF Juristen vele ontslagzaken per jaar naar volle tevredenheid van de cliënten. JPF Juristen is werkzaam in Arnhem en Gelderland. Het maken van een vaste prijsafspraak is mogelijk, ook is no cure no pay bespreekbaar.

Contact

Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of vul het webformulier met de omschrijving van uw ontslagsituatie in. Wij maken vervolgens op korte termijn een vrijblijvende afspraak met u om uw ontslag zaak te bespreken.

Oriënterend gesprek met ontslag-specialist Arnhem?

Wilt u weten of een ontslag-specialist van JPF Juristen in Arnhem iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 029 1001 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Specialismen
- Arbeidsrecht
- Ambtenarenrecht

IJsselburcht 3 (alleen op afspraak)
6825 BS
Arnhem
Arnhem en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1001
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Arnhem, Zetten, Oosterhout, Heteren, Heelsum, Wolfheze, Elst, Oosterbeek, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Dieren, Rheden, Ede, Lunteren, Harskamp, Otterlo, Bennekom, Wageningen
Facebook

Twitter