HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag juristen Eindhoven - JPF Juristen

Stel uw vraag
JPF Juristen

Heeft u hulp nodig van een ontslag jurist? Wordt u ontslagen of is er sprake van een arbeidsconflict? Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen en wilt u deze laten controleren? Neem contact op met JPF Juristen in de regio Eindhoven, Helmond, Uden.

JPF Juristen Eindhoven

JPF Juristen Eindhoven staat voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak. Focus op het resultaat en de zorg voor u als cliënt. De ontslag juristen van JPF zijn gespecialiseerd in ontslagzaken en richten zich zowel op werkgevers als werknemers. Ze behandelen vele ontslagzaken per jaar. JPF Juristen is werkzaam in Eindhoven. Daarnaast ontvangt JPF Juristen cliënten in Arnhem en Geleen.

Het maken van een vaste prijsafspraak is mogelijk, ook is no cure no pay bespreekbaar.

Contact

Neem vrijblijvend telefonisch contact op met JPF Juristen of vul het webformulier met de omschrijving van uw ontslagsituatie in. Zij maken vervolgens op korte termijn een vrijblijvende afspraak met u om uw ontslagzaak te bespreken.

Oriënterend gesprek met ontslag-specialist Eindhoven?

Wilt u weten of een ontslag-specialist van JPF Juristen in Eindhoven iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 029 1001 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Specialismen
- Arbeidsrecht
- Ambtenarenrecht

Boutenslaan 2
5615 CW
Eindhoven
Eindhoven en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1001
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Eindhoven, stratum, tongelre, woensel, strijp, gestel, Helmond, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Aarle Rixtel, Bakel, Deurne, Asten, Someren, Uden, Schaijk, Reek, Zeeland, Boekel, Erp, Veghel
Facebook

Twitter