HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag juristen Geleen - Sittard - JPF Juristen

Stel uw vraag
JPF Juristen

Wordt u ontslagen of dreigt ontslag? Moet u zich verweren tegen ontslag bij UWV of de kantonrechter? Heeft u een vaststellingsovereenkomst van uw werkgever ontvangen? Neem dan direct contact op met ons kantoor.

JPF Juristen Geleen

JPF Juristen staat voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak. De ontslag juristen van JPF richten zich zowel op werkgevers als werknemers. Als arbeidsrecht jurist gespecialiseerd in ontslagzaken behandelt JPF Juristen vele ontslagzaken per jaar naar volle tevredenheid van de cliënten. JPF Juristen is ondermeer werkzaam in de regio Geleen. Het maken van een vaste prijsafspraak is mogelijk, ook is no cure no pay bespreekbaar.

Contact

Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of vul het webformulier met de omschrijving van uw ontslagsituatie in. Wij maken vervolgens op korte termijn een vrijblijvende afspraak met u om uw ontslag zaak te bespreken.

Oriënterend gesprek met ontslag-specialist Geleen?

Wilt u weten of een ontslag-specialist van JPF Juristen in Geleen iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 029 1001 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Specialismen
- Arbeidsrecht
- Ambtenarenrecht

Molenstraat 54
6161 CW
Geleen
Geleen en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1001
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Brunssum, Heerlen, Elsloo, Stein, Urmond, Chemelot, Ophoven, Sittard, Geleen, Elsloo, Beek, Urmond, Limbricht, Grevenbicht, Born, Nuth, Hoensbroek, Nieuwstadt, Schinnen, Schimmert
Facebook

Twitter