HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag juristen Nijmegen / Cuijk - JPF Juristen

Stel uw vraag
JPF Juristen

Als u een ontslag boven het hoofd hangt of u heeft een ander conflict met uw werkgever dan wilt u dat dit op een goede manier voor u wordt opgelost. JPF Juristen kan u hierbij van dienst zijn. Het kantoor staat voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak.

JPF Juristen staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en laagdrempelige kosten. Uw belangen staan bij hen voorop. JPF juristen vertegenwoordigt zowel de belangen van werkgevers en werknemers. Het maken van een vaste prijsafspraak of succes fee behoort bij hen tot de mogelijkheden.

Direct contact

Neem vrijblijvend telefonisch contact op met JPF Juristen of omschrijf uw conflict in het webformulier. Zij maken vervolgens op korte termijn een vrijblijvende afspraak met u om uw arbeidsconflict/ontslag te bespreken.

Oriënterend gesprek met ontslag-specialist Cuijk?

Wilt u weten of een ontslag-specialist van JPF Juristen in Cuijk iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 029 1001 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Specialismen
- Arbeidsrecht
- Ambtenarenrecht

Raamweg 10 (alleen op afspraak)
5431 NH
Cuijk
Cuijk en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1001
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Nijmegen, Ubbergen, Bemmel, Huissen, Gendt, Millingen aan de Rijn, Boxmeer, Gennep, Mill, Cuijk, Gennep, Overloon, Sint Anthonis, Wanroij, Rijkevoort, Wijchen, Druten, Groesbeek, Grave, Malden, Molenhoek, Mook, Beuningen, Ewijk, Deest, Winsen,
Facebook

Twitter