HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaat Zoetermeer - de heer mr. O.J. Praamstra

Mr. O.J. (Olf) Praamstra
Ontslag advocaat
Stel uw vraag

ZOETERMEER - Mr. Olf Praamstra (geboren in 1962, afgestudeerd Nederlands recht in 1988) is sinds 1999 als advocaat actief in de arbeidsrechtelijke praktijk. Hij is lid van (o.a.) de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederlandde Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging Haagse

Arbeidsrechtadvocaten. Mr. Praamstra is sinds 2010 als partner verbonden geweest aan het Zoetermeerse kantoor Bos Van der Burg Advocaten. In 2019 heeft hij de praktijk zelfstandig voortgezet onder de naam Advocatenkantoor Olf Praamstra. 

De arbeidsrechtelijke praktijk van mr. Praamstra bestaat uit een breed scala van zaken, variërend van boetes opgelegd door de Arbeidsinspectie (in verband met arbeidsomstandigheden of in verband met de Wet Arbeid Vreemdelingen) tot geschillen tussen werkgever en ondernemingsraad. Uiteraard vormt het ontslagrecht een belangrijk deel van de arbeidsrechtelijke praktijk. De aanpak van mr. Praamstra kenmerkt zich door snelheid en een persoonlijke maar ook zakelijke aanpak.

Mr. Praamstra heeft inmiddels ruim 25 jaren ervaring als jurist op het gebied van arbeidsrecht, waarvan 20 jaar als advocaat. Naast zijn arbeidsrechtelijke praktijk houdt mr. Praamstra zich ook bezig met vennootschapsrecht. Dat komt van pas, bijvoorbeeld in arbeidsrechtelijke geschillen van/met
bestuurders, of in geschillen van/met werknemers die ook nog een aandelenbelang hebben in de onderneming van hun werkgever.

 

Talen: Nederlands, Engels
Specialismen
- Ambtenarenrecht
- Loonvordering / secundaire arbeidsvoorwaarden
- Medezeggenschapsrecht
- Ontbinding arbeidsovereenkomst
- Ontslag op staande voet
- Ontslagvergunning
- Pensioenrecht
- Rechtspositie onderwijs
- Sociaal zekerheidsrecht
Lidmaatschappen

Röntgenlaan 5
2719 DX
Zoetermeer

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1001
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 24 uur per dag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Facebook

Twitter
Actueel