HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaat Amsterdam

Stel uw vraag
Croon Davidovich Advocaten

Bent u op staande voet ontslagen of heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever? Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Is er bij UWV of de kantonrechter ontslag voor u aangevraagd? Neem dan direct contact op met de ontslag advocaten van Croon Davidovich in Amsterdam Centrum.

Ontslag advocaat Amsterdam

Mr. Max van Til is de arbeidsrecht specialist en partner van Croon Davidovich Advocaten in Amsterdam. Mr. Max van Til is een ervaren ontslag advocaat met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van het arbeidsrecht (waaronder het ontslagrecht valt). Mr. Max van Til is gespecialiseerd in ontslagsituaties en kan als geen ander het beste resultaat voor u uit onderhandelen. Wordt u door uw werkgever in een ontslagprocedure betrokken, dan voert mr. Max van Til voor u het best mogelijke verweer om uw rechten veilig te stellen en het beste resultaat voor u te bereiken. Uw werk is uw inkomen en dus belangrijk!   

Contact

Neem telefonisch contact op met uw ontslag advocaat in Amsterdam Centrum of leg uw ontslagsituatie voor via het webformulier. Mr. Max van Til neemt zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Amsterdam?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Croon Davidovich Advocaten in Amsterdam iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 029 1001 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Arbeidsrecht
- Ambtenarenrecht

Keizersgracht 467
1017 DK
Amsterdam
Amsterdam en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1001
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Amsterdam, Centrum, Jordaan, De Wallen, Binnenstad, Grachtengordel, Weesperbuurt en Plantage, Amsterdam-Noord, Tuindorp, Oostzaan, Oostzanerwerf, Kadoelen, Zunderdorp, Ransdorp, Durgerdam, Amsterdam-Zuid, Vondelpark, Rivierenbuurt, De Pijp, Oud-Zuid, Amsterdam-Oost Amsterdam-ZuidOost, Zeeburg, Watergraafsmeer, Diemen, Beverwijk, Heemsker, Uitgeest, Castricum, Limmen, Akersloot, Wijk aan Zee, Hilversum, Weesp, Muiden, Naarden, Bussum, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Baarn, Loosdrecht, 's Gravenland, Loenen
Facebook

Twitter