HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Hulp bij ontslag

Hulp bij ontslag is vaak pure noodzaak al was het maar omdat u in relatie tot uw werkgever een zwakkere positie inneemt. Roep daarom altijd hulp in van een in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat of jurist. Samen staat u altijd sterker!

Bel ons nu op 085 – 047 16 88 voor directe hulp! 
U belt tegen lokaal tarief.

Arbeidsrecht advocaat of jurist

Een arbeidsrecht advocaat of jurist is de ontslagspecialist bij uitstek die u ingeval van (dreigend) ontslag kan bijstaan. Uw werkgever heeft vaak een arbeidsrecht advocaat of jurist die op de achtergrond adviseert of de ontslagzaak zelf voor uw werkgever behandelt. Schakel daarom altijd op tijd hulp bij ontslag in! Handelt u niet snel en adequaat genoeg dan kan het zijn dat u belangrijke rechten verspeelt! De drempel naar een advocaat of jurist is bovendien helemaal niet hoog. Bel ons voor meer advies over hulp bij ontslag of zoek direct een geschikte arbeidsrecht advocaat of - jurist bij u in de buurt via onze uitgebreid zoekfunctie. Voorkomen is altijd nog beter dan genezen!

Kosten van rechtsbijstand

De kosten van een arbeidsrecht advocaat of jurist hangen meestal af van uw persoonlijke financiële situatie. Een advocaat kan u bijvoorbeeld bijstaan op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand in het geval uw inkomen niet te hoog is. Verder is het mogelijk dat een arbeidsrecht advocaat of - jurist voor hulp bij ontslag werkt op basis van een uurtarief of een vast tarief. Een jurist kan bijvoorbeeld de zaak behandelen op basis van 'no cure no pay'. Leg altijd eerst uw ontslagzaak voor aan een arbeidsrecht advocaat of jurist en overleg dan over de kosten. Met een persoonlijk gesprek en een quick scan van de zaak is het eenvoudiger voor de advocaat of jurist om een inschatting te maken van de kosten. Wist u dat in veel gevallen uw kosten van rechtsbijstand door uw werkgever worden betaald? Bijvoorbeeld als er sprake is van een vaststellingsovereenkomst. Bel ons voor meer informatie of zoek direct een advocaat of jurist bij u in de buurt voor hulp bij ontslag.   

Neem direct contact op

ontslag telefoon

Mail direct of bel onze Ontslag telefoonlijn
Bel ons op 085 – 047 16 88 (lokaal tarief)
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar
Ook 's avonds!
stel uw ontslag vraag