HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Hulp bij ontslag

Wordt u ontslagen of dreigt er ontslag? Komt u er niet uit met uw werkgever? Schakel dan een ontslag advocaat in. Met een advocaat heeft u meer kans op succes, omdat u als werknemer in relatie tot uw werkgever een zwakkere positie inneemt. Samen staat u altijd sterker!

Bel ons nu op 085 - 029 1001 voor directe hulp! 
U belt tegen lokaal tarief.

Arbeidsrecht advocaat

Een arbeidsrecht advocaat is de ontslagspecialist bij uitstek die u bij (dreigend) ontslag kan bijstaan. Uw werkgever heeft vaak een arbeidsrecht advocaat of jurist die op de achtergrond adviseert of de ontslagzaak zelf voor uw werkgever behandelt. Schakel daarom altijd op tijd hulp bij ontslag in! Handelt u niet snel en adequaat genoeg dan kan het zijn dat u belangrijke rechten verspeelt! De drempel naar een advocaat is helemaal niet hoog. Bel ons voor meer advies over hulp bij ontslag of zoek direct een geschikte arbeidsrecht advocaat bij u in de buurt via onze uitgebreid zoekfunctie. Voorkomen is altijd nog beter dan genezen!

Kosten van rechtsbijstand

De kosten van een arbeidsrecht advocaat hangen af van uw persoonlijke financiële situatie. Een advocaat kan u bijstaan op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand in het geval uw inkomen niet te hoog is. Verder is het mogelijk dat een arbeidsrecht advocaat voor hulp bij ontslag werkt op basis van een uurtarief of een vast tarief. Leg altijd eerst uw ontslagzaak voor aan een arbeidsrecht advocaat en overleg over de kosten. Met een persoonlijk gesprek en een quick scan van de zaak is het eenvoudiger voor de advocaat om een inschatting te maken van de kosten. Wist u dat in veel gevallen uw kosten van rechtsbijstand door uw werkgever worden betaald? Bijvoorbeeld als er sprake is van een vaststellingsovereenkomst. Bel ons voor meer informatie of om direct een advocaat te zoeken bij u in de regio voor hulp bij ontslag.   

Neem direct contact op

ontslag telefoon

Mail direct of bel onze Ontslag telefoonlijn
Bel ons op 085 - 029 1001 (lokaal tarief)
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar
Ook 's avonds!
stel uw ontslag vraag