HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Sneek?

Is er sprake van een ontslagsituatie? Bent u terechtgekomen in een vervelende situatie op uw werk? Of heeft uw werkgever u een vaststellingsovereenkomst aangeboden? Kortom: heeft u te maken met een arbeidsrechtelijk probleem of vraagstuk en u weet zich geen raad? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via 085 109 4104. Wij beoordelen uw situatie, geven u advies en kunnen u binnen 24 uur in contact brengen met een arbeidsrecht advocaat in (de buurt van) Sneek!

Een arbeidsrecht advocaat behartigt uw belang(en). Denk hierbij aan:

  • Het onderhandelen met uw werkgever omtrent uw ontslagvoorwaarden
  • Het zorgen dat de transitievergoeding in uw voordeel uitpakt
  • Het aanvechten en/of terugdraaien van het ontslag op staande voet
  • Het bemiddelen tussen een conflict tussen u en uw werkgever
  • Het juridisch bijstaan in de ontslagprocedure bij reorganisatie of wanneer u (langer dan) twee jaar ziek bent

Bovendien is er altijd een scheve machtsverhouding tussen werkgever en werknemer. Met een arbeidsrecht advocaat aan uw zijde staat u altijd een stuk sterker! Staat uw probleem met betrekking tot arbeid hierboven niet beschreven? Geen zorgen! Ook dan kunnen onze arbeidsrecht advocaten u helpen.

Hoe komt u in contact met een arbeidsrecht advocaat in Sneek?

Bel ons meteen via 085 109 4104. U kunt ook het formulier via onze website invullen, zodat wij naar aanleiding daarvan contact met u opnemen. In dit gesprek bespreken wij met u de situatie. Aan de hand daarvan kijken wij samen met u naar een geschikte arbeidsrecht advocaat in (de omgeving van) Sneek. Tot slot zorgen wij ervoor dat deze advocaat binnen 24 uur contact met u opneemt voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Onze dienstverlening is geheel gratis!

Niet tevreden over uw advocaat? Wij lossen het voor u op!

Mocht u toch niet tevreden zijn over de advocaat waarmee wij u in contact hebben gebracht? Geen probleem! Dit lossen wij graag voor u op. Neem direct contact met ons op via 085 109 4104. Wij zorgen er dan voor dat u in contact wordt gebracht met een andere arbeidsrecht advocaat in (de buurt van) Sneek. Hierdoor wordt uw arbeidsrecht kwestie altijd in behandeling genomen door een advocaat die bij u past én bij u in de buurt is gevestigd. Goed geregeld toch?

Neem direct contact op

ontslag telefoon

Mail direct of bel onze Ontslag telefoonlijn
Bel ons op 085 109 4104 (lokaal tarief)
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar
Ook 's avonds!
stel uw ontslag vraag