HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslaghulp

Arbeidsrecht advocaat

Wordt u ontslagen en heeft u hulp nodig? Vraag dan naar een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat bij u in de buurt. U kunt ons bellen voor meer informatie of direct zoeken naar een arbeidsrecht advocaat met behulp van onze uitgebreide zoekfunctie op deze website.

Hulp bij ontslag

Hulp bij ontslag is vaak pure noodzaak al was het maar omdat u in relatie tot uw werkgever een zwakkere positie inneemt. Roep daarom altijd hulp in van een in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat of jurist. Samen staat u altijd sterker!

Ontslag aanvechten

Op het moment dat uw werkgever komt met ontslag zal uw werkgever een snelle beslissing van u vragen. Neem altijd de tijd om advies in te winnen en stem nooit zomaar in met ontslag! Daarmee verspeelt u onherroepelijk uw WW-rechten! Uw ontslag aanvechten is dus belangrijk om uw WW-rechten te behouden.

Het advocatennetwerk van HetOntslag.nl

Heeft u een probleem met uw werkgever of wordt u ontslagen? Heeft u hulp nodig?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. HetOntslag.nl is een landelijk netwerk van arbeidsrecht advocaten. Neem direct telefonisch contact met ons op en wij brengen u razendsnel in contact met een geschikte advocaat die u verder kan helpen.
Een advocaat met verstand van zaken en hart voor uw zaak.

Subscribe to Ontslaghulp