HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslaghulp

Zoekt u een geschikte ontslag advocaat?

Schakel een ontslag advocaat in als u het niet eens bent met uw ontslag of wanneer u een optimale ontslagregeling wilt. Op dit moment zijn er in de basis vier ontslag situaties mogelijk in Nederland, namelijk: ontslag wegens bedrijfseconomische redenen of ziekte, ontslag wegens een arbeidsconflict of disfunctioneren, op staande voet ontslag of middels een vaststellingsovereenkomst.

Leest u verder wanneer u meer wilt weten over deze ontslag situaties en wat u kunt doen of neem direct contact met ons op 085 - 029 1001 voor hulp bij ontslag. Er is altijd wel een kantoor bij u in de buurt.

Hulp bij ontslag

Hulp bij ontslag is vaak pure noodzaak al was het maar omdat u in relatie tot uw werkgever een zwakkere positie inneemt. Roep daarom altijd hulp in van een in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat of jurist. Samen staat u altijd sterker!

Ontslag aanvechten

Op het moment dat uw werkgever komt met ontslag zal uw werkgever een snelle beslissing van u vragen. Neem altijd de tijd om advies in te winnen en stem nooit zomaar in met ontslag! Daarmee verspeelt u onherroepelijk uw WW-rechten! Uw ontslag aanvechten is dus belangrijk om uw WW-rechten te behouden.

Het advocatennetwerk van HetOntslag.nl

Heeft u een probleem met uw werkgever of wordt u ontslagen? Heeft u hulp nodig?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. HetOntslag.nl is een landelijk netwerk van arbeidsrecht advocaten. Neem direct telefonisch contact met ons op en wij brengen u razendsnel in contact met een geschikte advocaat die u verder kan helpen.
Een advocaat met verstand van zaken en hart voor uw zaak.

Subscribe to Ontslaghulp