HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslaghulp

Zoekt u een geschikte ontslag advocaat?

Schakel een ontslag advocaat in als je het niet eens bent met je ontslag of wanneer je een optimale ontslagregeling wilt. Op dit moment zijn er in de basis vier ontslag situaties mogelijk in Nederland, namelijk: ontslag wegens bedrijfseconomische redenen of ziekte, ontslag wegens een arbeidsconflict of disfunctioneren, op staande voet ontslag of middels een vaststellingsovereenkomst.

Leest je verder wanneer je meer wilt weten over deze ontslag situaties en wat je kunt doen of neem direct contact met ons op 085 109 4104 voor hulp bij ontslag. Er is altijd wel een kantoor bij jou in de buurt.

Hulp bij ontslag

Hulp bij ontslag is vaak pure noodzaak al was het maar omdat u in relatie tot uw werkgever een zwakkere positie inneemt. Roep daarom altijd hulp in van een in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat of jurist. Samen staat u altijd sterker!

Ontslag aanvechten

Op het moment dat uw werkgever komt met ontslag zal uw werkgever een snelle beslissing van u vragen. Neem altijd de tijd om advies in te winnen en stem nooit zomaar in met ontslag! Daarmee verspeelt u onherroepelijk uw WW-rechten! Uw ontslag aanvechten is dus belangrijk om uw WW-rechten te behouden.

Heeft u juridische hulp nodig van het juridisch loket?

Heeft u een probleem met uw werkgever of wordt u ontslagen? Heeft u hulp nodig?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. HetOntslag.nl is een landelijk netwerk van arbeidsrecht advocaten. Neem direct telefonisch contact met ons op en wij brengen u razendsnel in contact met een geschikte advocaat die u verder kan helpen.
Een advocaat met verstand van zaken en hart voor uw zaak.

Wat is een pro deo advocaat?

Afhankelijk van uw inkomen is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor een pro deo advocaat. Dit wordt beoordeelt door de Raad voor Rechtsbijstand. Een gratis advocaat is helaas niet mogelijk, maar alleen een eigen bijdrage betalen in plaats van opdraaien voor de volledige kosten scheelt natuurlijk al enorm! Als de Raad voor Rechtsbijstand beslist dat u recht hebt op een toevoeging, dan betaalt u eenmalig een eigen bijdrage. Hoeveel de eigen bijdrage is, hangt af van uw inkomen en vermogen.

Subscribe to Ontslaghulp