HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • ook 's avonds

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Zoetermeer?

Bent u ontslagen en woont u in de regio Zoetermeer? Heeft u bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever en wilt u dit na laten kijken of deze wel juist is? Neem dan direct contact met ons op via 085 109 4104! Wij brengen u binnen 24 uur in contact met de meest geschikte arbeidsrecht advocaat in de regio Zoetermeer!

Op deze pagina vindt u een overzicht van de arbeidsrecht advocaten in (de buurt van) Zoetermeer die bij ons netwerk zijn aangesloten. Zij kunnen uw belang behartigen inzake het ontslag en andere arbeidsrechtelijke zaken zoals:

 • Het beoordelen van een vaststellingsovereenkomst
 • Onderhandelen met de werkgever inzake de transitievergoeding
 • Het aanvechten of terugdraaien van ontslag op staande voet
 • Hulp bieden bij ontslag wegens een arbeidsconflict of disfunctioneren (de weg via de kantonrechter)
 • Hulp bieden bij ontslag wegens reorganisatie of 2 jaar arbeidsongeschikt (de weg via UWV)

Staat uw probleem met betrekking tot arbeid niet hierboven beschreven? Geen zorgen! Ook dan kunnen onze arbeidsrecht advocaten u helpen. Bel snel voor een gratis intakegesprek, via: 085 109 4104.

 • Advocatenkantoor Olf Paamstra te Zoetermeer

Dhr. mr. O.J. Praamsta heeft ruim 20 jaar werkervaring als arbeidsrecht advocaat. Praamstra heeft zich naast het arbeidsrecht ook gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Tevens is hij lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA). Bespreek samen met Praamstra tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden er zijn.

 • Diep Advocaten te Den Haag

Dhr. mr. O. Diels heeft meer dan 21 jaar werkervaring als arbeidsrecht advocaat. Diels is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ontslagrecht, internationaal arbeidsrecht, pensioenrecht en sociaal- zekerheidsrecht. Diels is tevens lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland en Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten.

 • De Brouwer Advocaten te Rotterdam 

Dhr. mr. W.H.J.W. de Brouwer heeft meer dan 15 jaar werkervaring als arbeidsrecht advocaat. De Brouwer is een uitstekend arbeidsrecht. Hij heeft zich tevens gespecialiseerd op het gebied van huur- en woonrecht, personen- en familierecht, ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing en sociaal zekerheidsrecht. De Brouwer is tevens lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFas), Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA).

Hoe komt u in contact met een arbeidsrecht advocaat in Zoetermeer?

U heeft twee opties:

 1. Uit bovenstaande advocaten heeft u een keuze kunnen maken.

Als u een geschikte arbeidsrecht advocaat heeft gevonden, belt u dan direct naar 085 109 4104. Des te eerder heeft u contact met de desbetreffende advocaat. Wij verzorgen namelijk de gratis intake en doen daarmee het voorwerk voor de advocaat, zodat hij/zij alvast van uw situatie op de hoogte is. De advocaat zal binnen 24 uur telefonisch contact met u opnemen en uw belang behartigen.

 1. U heeft hulp nodig bij het kiezen van de meest geschikte arbeidsrecht advocaat.

Bel dan gelijk naar 085 109 4104. U krijgt één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn die samen met u de juiste arbeidsrecht advocaat voor u vindt. Ook dit is geheel gratis en als wij een geschikte advocaat voor u hebben gevonden, dan neemt deze advocaat ook binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Mocht het u nu niet uitkomen? Klik dan op “Stel uw vraag” aan de linkerkant van deze pagina en laat uw contactgegevens achter. U wordt dan teruggebeld op het gewenste moment!

Niet tevreden over uw advocaat? Wij lossen het op!

Neem direct contact met ons op via 085 109 4104. Wij zorgen ervoor dat u alsnog met een andere arbeidsrecht advocaat in contact komt. Hierdoor wordt uw arbeidszaak altijd in behandeling genomen door een arbeidsrecht advocaat die bij u past én in (de buurt van) Zoetermeer is gevestigd. Goed geregeld toch?

Neem direct contact op

ontslag telefoon

Mail direct of bel onze Ontslag telefoonlijn
Bel ons op 085 109 4104 (lokaal tarief)
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar
Ook 's avonds!
stel uw ontslag vraag