HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • ook 's avonds

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Amsterdam?

Bent u ontslagen en woont u in de buurt van Amsterdam? Heeft u bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever en wilt u na laten kijken of deze wel juist is? Neem dan direct contact met ons op via 085 109 4104! Wij brengen u binnen 24 uur in contact met de meest geschikte arbeidsrecht advocaat in de regio Amsterdam!

Op deze pagina vindt u een overzicht van de arbeidsrecht advocaten in (de buurt van) Amsterdam die bij ons netwerk zijn aangesloten. Zij kunnen uw belang behartigen inzake het ontslag en andere arbeidsrechtelijke zaken zoals:

 • Het beoordelen van een vaststellingsovereenkomst
 • Onderhandelen met de werkgever inzake de transitievergoeding
 • Het aanvechten of terugdraaien van ontslag op staande voet
 • Hulp bieden bij ontslag wegens een arbeidsconflict of disfunctioneren (de weg via de kantonrechter)
 • Hulp bieden bij ontslag wegens reorganisatie of 2 jaar arbeidsongeschikt (de weg via UWV)

Staat uw probleem met betrekking tot arbeid niet hierboven beschreven? Geen zorgen! Ook dan kunnen onze arbeidsrecht advocaten u helpen. Bel snel voor een gratis intakegesprek, via: 085 109 4104.

 • Gooische Meesters te Bussum

Mw. E.L. Gast is een uitstekend arbeidsrecht advocaat. Zij zit meer dan 30 jaar in het vak en kan u uitstekend bijstaan bij uw ontslag en of arbeidsgeschil. U wilt een betere ontslagregeling? Dan heeft u advocaat Gast nodig aan uw zij! Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, pensioenrecht, sociaal zekerheidsrecht, Wajong en het strafrecht.

 • Willemse & Van Poorten Advocaten te Haarlem

Dhr. mr. Willemse en dhr. mr. van Poorten zijn beide uitstekende arbeidsrecht advocaten. Zij zijn naast het arbeidsrecht ook gespecialiseerd in het Intellectueel eigendomsrecht, Huurrecht, Insolventierecht, Strafrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoedrecht en Personen- en Familierecht. Zij zijn ook lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Hoe komt u in contact met een arbeidsrecht advocaat in Amsterdam?

U heeft twee opties:

 1. Uit bovenstaande advocaten heeft u een keuze kunnen maken

Als u een geschikte arbeidsrecht advocaat heeft gevonden, belt u dan direct naar 085 109 4104. Des te eerder heeft u contact met de desbetreffende advocaat. Wij verzorgen namelijk de gratis intake en doen daarmee het voorwerk voor de advocaat, zodat hij/zij alvast van uw situatie op de hoogte is. De advocaat zal binnen 24 uur telefonisch contact met u opnemen en uw belang behartigen.

 1. U heeft hulp nodig bij het kiezen van de meest geschikte arbeidsrecht advocaat

Bel dan gelijk naar 085 109 4104. U krijgt één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn die samen met u de juiste arbeidsrecht advocaat voor u vindt. Ook dit is geheel gratis en als wij een geschikte advocaat voor u hebben gevonden, dan neemt deze advocaat ook binnen 24 uur telefonisch contact met u op.
Mocht het u nu niet uitkomen? Klik dan op “Stel uw vraag” aan de linkerkant van deze pagina en laat uw contactgegevens achter. U wordt dan teruggebeld op het gewenste moment!

Niet tevreden over uw advocaat? Wij lossen het op!

Neem direct contact met ons op via 085 109 4104. Wij zorgen ervoor dat u alsnog met een andere arbeidsrecht advocaat in contact komt. Hierdoor wordt uw arbeidszaak altijd in behandeling genomen door een arbeidsrecht advocaat die bij u past én in (de buurt van) Amsterdam is gevestigd. Goed geregeld toch?

Neem direct contact op

ontslag telefoon

Mail direct of bel onze Ontslag telefoonlijn
Bel ons op 085 109 4104 (lokaal tarief)
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar
Ook 's avonds!
stel uw ontslag vraag