HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Onterecht ontslag

Wordt u ontslagen en vindt u dat er sprake is van onterecht ontslag? Wilt u zich verweren tegen onterecht ontslag of wilt u weten of u in aanmerking komt voor een rechtvaardige ontslagvergoeding

Onterecht ontslag

Of het ontslag onterecht is hangt af van vele factoren. Uw werkgever zal niet alleen een geldige ontslagreden moeten aanvoeren, maar ook de juiste ontslagprocedure moeten kiezen. Ook zult u tijdens de ontslagprocedure de juiste stappen willen nemen om te voorkomen dat u met lege handen naar huis wordt gestuurd. Het is niet altijd eenvoudig voor een werkgever om een werknemer te ontslaan omdat het ontslagrecht is geschreven in het belang van de rechten van de werknemer. Dat biedt u als werknemer altijd de mogelijkheid en volop kansen om u te verweren tegen aangezegd onterecht ontslag of een goede ontslagvergoeding te verkrijgen.

Ontslaghulp

Wij adviseren u om in geval van (dreigend) ontslag altijd rechtshulp in te schakelen. Bel ons voor meer informatie of zoek direct een gespecialiseerde ontslag advocaat of - jurist bij u in de buurt om onterecht ontslag aan te vechten.

 

Neem direct contact op

ontslag telefoon

Mail direct of bel onze Ontslag telefoonlijn
Bel ons op 085 - 029 1001 (lokaal tarief)
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar
Ook 's avonds!
stel uw ontslag vraag