HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag aanvechten

Op het moment dat uw werkgever komt met ontslag zal uw werkgever een snelle beslissing van u vragen. Neem altijd de tijd om advies in te winnen en stem nooit zomaar in met ontslag! Daarmee verspeelt u onherroepelijk uw WW-rechten! Uw ontslag aanvechten is dus belangrijk om uw WW-rechten te behouden.

Bel ons nu op 085 - 029 1001 voor directe hulp! 
U belt tegen lokaal tarief.

Juridische hulp

Bij (dreigend) ontslag komt er veel op u af. U heeft niet meteen het overzicht en kunt emotioneel reageren, wat de nodige onzekerheid met zich meebrengt voor u. Uw financiële belangen zijn enorm groot. Neem daarom geen enkel risico en vraag altijd juridische hulp als u wordt ontslagen om het ontslag eventueel aan te vechten.

Hoe ontslag aanvechten?

Neem ingeval van ontslag nooit overhaaste beslissingen, maar handel wel snel. Neem bijvoorbeeld contact op met onze Juridische Helpdesk. Onze juridische klantadviseurs helpen u meteen verder. Wij brengen u in contact met de juiste ontslagspecialist bij u in de buurt die voor u bezwaar kan maken tegen het ontslag. Vraag ons wat een arbeidsrecht specialist doet en hoe het ontslag aanvechten praktisch in zijn werk gaat.

Worden uw kosten vergoed?

Wanneer u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand dan kunnen de kosten worden vergoed. Dit is wanneer uw inkomen en vermogen onder een bepaald niveau valt. Ook komt het vaak voor dat uw (ex-)werkgever bijdraagt in uw kosten van rechtshulp. U kunt hier altijd afspraken over maken met uw advocaat of jurist. Het aanvechten van uw ontslag hoeft u vaak dus niets te kosten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

Neem direct contact op

ontslag telefoon

Mail direct of bel onze Ontslag telefoonlijn
Bel ons op 085 - 029 1001 (lokaal tarief)
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar
Ook 's avonds!
stel uw ontslag vraag