HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Bilthoven - VVG Advocaten & Mediators

Stel uw vraag
VVG Advocaten & Mediators

VVG Advocaten & Mediators is een kantoor dat zich onder andere richt op het arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Het kantoor is opgericht door mr. A.C.M. van Vliet en mr. S. Gadellaa. VVG Advocaten & Mediators heeft een locatie in Bilthoven en in Zeist.

Het kantoor levert juridisch maatwerk, waarbij deskundige en persoonlijke dienstverlening vanzelfsprekend is. Zij staan u graag bij om problemen te voorkomen en op te lossen. De advocaten werken snel en adequaat aan een praktische oplossing. Dat gebeurt door te adviseren, te onderhandelen en indien nodig te procederen. Waar u zich het prettigst bij voelt speelt daarbij een belangrijke rol.

VVG Advocaten & Mediators is ook een mediationkantoor. De advocaten kunnen u al in een vroeg stadium helpen dreigende problemen te voorkomen. Is het conflict er al wel dan kan via mediation een oplossing worden bereikt, waarbij rekening wordt gehouden met de wederzijdse belangen van partijen. Het streven is een win – win situatie.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Bilthoven?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van VVG Advocaten & Mediators in Bilthoven iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 047 17 93 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Soestdijkseweg Zuid 246
3721 AK
Bilthoven
Bilthoven en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 047 17 93
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Den Dolder, Zeist, Soest
Facebook

Twitter