HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Den Haag - Advocatenkantoor Van Wegen

Stel uw vraag
Advocatenkantoor Van Wegen

Advocatenkantoor Van Wegen uit Den Haag behandelt met name juridische problemen op het gebied van sociaal recht. Onder dit rechtsgebied valt het arbeidsrecht en daar maakt de wet- en regelgeving rond het ontslagrecht weer deel van uit.

Rechter of UWV?
Sinds 1 juli 2015 moet een werkgever een ontslagzaak voor een bedrijfseconomisch ontslag of ontslag na twee jaar arbeidsongeschiktheid aanhangig maken bij het UWV.
Als het gaat om een verstoorde arbeidsrelatie of om disfunctioneren van een werknemer, dan loopt de route via de kantonrechter. In alle gevallen zal de ontslagadvocaat van Advocatenkantoor Van Wegen als uw vertegenwoordiger proberen de zaak op te lossen en uit te onderhandelen alvorens te gaan procederen.

Mr. Peter van Wegen is specialist ontslagzaken: een zeer bekwaam advocaat met jarenlange kennis en ervaring. Bij ontslag of dreigend ontslag kunt u rekenen op zijn professionele bijstand. 

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Den Haag?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Advocatenkantoor Van Wegen in Den Haag iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 047 17 93 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Van Boetzelaerlaan 10
2581 AH
Den Haag
Den Haag en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 047 17 93
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Den Haag, Den Haag Zuid, 's Gravenhage, Laak, Den Haag Centrum, Segbroek, Haagse Hout, Scheveningen, Duindorp, Vogelwijk, Kijkduin, Loosduinen, Escamp, Zuiderpark
Facebook

Twitter