HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Houten - Advocatenkantoor Mr J.L. Roosen

Stel uw vraag
Advocatenkantoor Mr J.L. Roosen

Advocatenkantoor Mr J.L. Roosen is een kleine praktijk die gerund wordt door zelfstandig advocaat Mr. Roosen. Het kantoor bevindt zich in Houten. Mr. Roosen heeft veel cliënten uit Utrecht.

Mr. Roosen heeft ruim 20 jaar ervaring als advocaat. Zijn juridische dienstverlening ligt onder meer op het gebied van arbeidsrecht. Bij dreigend ontslag is het verstandig direct een professional in te schakelen. De praktijk van Mr. Roosen is een advies- en procespraktijk, waarbij de nadruk ligt op advies. Als ontslagadvocaat zal Mr. Roosen al zijn vakkennis inzetten om de gang naar de rechtbank te voorkomen.
 

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Houten?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Advocatenkantoor Mr J.L. Roosen in Houten iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 047 17 93 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Valkeniersborch 71
3992 CJ
Houten
Houten en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 047 17 93
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Utrecht, Zeist, Maarssen, Vleuten, De Meern, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Bunnik, Odijk, Driebergen-Rijssenburg, De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Hollandsche Rading
Facebook

Twitter