HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Maastricht - Heerlen - Sittard - Geleen - RNS Advocaten

Stel uw vraag
RNS Advocaten

Bent u op zoek naar een ontslag advocaat in de buurt van Maastricht? De ontslag Advocaten van RNS Advocaten helpen u met uw verweer tegen uw ontslag of het verkrijgen van een transitievergoeding. Heeft u vragen over uw ontslag situatie? Uw zaak is in goede handen bij RNS Advocaten, de ontslagspecialisten in de regio Limburg.

Advocaten

RNS Advocaten uit Maastricht heeft jarenlange ervaring op het gebied van het ontslagrecht. Met in totaal drie advocaten is het kantoor laagdrempelig en kunnen zij uw persoonlijke belang voorop stellen.

Arbeidsrecht Advocaten

Advocaten Shirien Horst en Noëlle De Laurente hebben zich binnen het kantoor gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Door hun ervaring als ontslag advocaat kunt u er zeker van zijn, dat uw zaak deskundig en voortvarend zal worden behandeld.

Contact

Heeft u direct hulp nodig in verband met uw ontslagsituatie? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met het kantoor in Maastricht op voor het maken van een afspraak. 

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Maastricht?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van RNS Advocaten in Maastricht iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 029 1001 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Wilhelminasingel 76
6221 BL
Maastricht
Maastricht en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1001
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Maastricht, Heerlen, Sittard, Geleen
Facebook

Twitter