HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Epe - Apeldoorn - Harderwijk - Zwolle - Echt Advocatuur

Stel uw vraag
Echt Advocatuur

Bent u op zoek naar een ontslag advocaat in de regio Zwolle-Apeldoorn-Harderwijk? Zoekt u een advocaat arbeidsrecht die u helpt bij het verkrijgen van een ontslagvergoeding? Heeft u vragen over arbeidsrecht of over uw ontslag situatie? Uw zaak is in goede handen bij Echt Advocatuur, de ontslagspecialisten in de regio Epe.

Advocaten

Echt Advocatuur uit Epe heeft ruime ervaring op het gebied van het arbeidsrecht. Met in totaal vijf advocaten en 2 juristen zijn wij een klein kantoor en kunnen daardoor uw persoonlijke belang nog voorop stellen. In de loop der jaren hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, waarmee wij u graag van dienst zijn.

Arbeidsrecht Advocaten

Koen Horstman en Bert Jan Souman hebben zich binnen ons kantoor gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Door hun ervaring als ontslag advocaat kunt u er zeker van zijn, dat uw zaak deskundig en voortvarend zal worden behandeld.

Contact

Heeft u direct hulp nodig in verband met uw ontslagsituatie? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons kantoor in Epe op voor het maken van een afspraak. Het kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Er is parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Epe?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Echt Advocatuur in Epe iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 109 4104 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Sint Antonieweg 10
8161 CG
Epe
Epe en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 109 4104
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Epe, Harderwijk, Zwolle, Apeldoorn
Facebook

Twitter