HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Almelo - Enschede - Hengelo - Brusse & Masselink Advocaten

Stel uw vraag
Brusse & Masselink Advocaten

Bent u op zoek naar een ontslag advocaat in Almelo? Zoekt u een advocaat arbeidsrecht die u helpt bij het verkrijgen van een ontslagvergoeding? Heeft u vragen over arbeidsrecht of over uw ontslag situatie? Uw zaak is in goede handen bij Brusse & Masselink Advocaten, de ontslagspecialisten in de regio Almelo.

Advocaten

Brusse & Masselink Advocaten uit Almelo heeft ruime ervaring op het gebied van het arbeidsrecht. Met in totaal vijf advocaten zijn wij een klein kantoor en kunnen daardoor uw persoonlijke belang nog voorop stellen. In de loop der jaren hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, waarmee wij u graag van dienst zijn.

Arbeidsrecht Advocaten

De heren mr. Sebastiaan Masselink en mr. Marc Schuring hebben zich binnen ons kantoor gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Door hun ervaring als ontslag advocaat kunt u er zeker van zijn, dat uw zaak deskundig en voortvarend zal worden behandeld.

Contact

Heeft u direct hulp nodig in verband met uw ontslagsituatie? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons kantoor in Almelo op voor het maken van een afspraak. Het kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Er is parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Almelo?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Brusse & Masselink Advocaten in Almelo iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 029 1001 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Wierdensestraat 122
7604 BM
Almelo
Almelo en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1001
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Almelo, Holten, Rijssen, Enter, Nijverdal, Wierden, Vriesenveen, Den Ham, Vroomshoop, Tubbergen, Albergen, Enschede, Losser, Overdinkel, Haaksbergen, Eibergen, Neede, Borculo, Ruurlo, Hengelo, Markelo, Goor, Delden, Oldenzaal, Borne, Denekamp, Ootmarsum
Facebook

Twitter