HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Den Bosch - Vermeeren Advocaten

Stel uw vraag
Vermeeren Advocaten

Als uw werkgever u wil ontslaan verkeert u als werknemer in een kwetsbare positie. Een conflict met uw werkgever raakt u immers in de basis. Goed advies en adekwate bijstand van een deskundig advocaat kan voorkomen dat het conflict verder escaleert of negatief voor u uitpakt. Vermeeren Advocaten adviseert u over uw rechten en plichten en staat u bij in het gesprek of de onderhandeling met uw werkgever. Indien er een procedure bij de rechter moet worden gevoerd, staan Mr Frank Vermeeren en Mr Mariëlle van der Giessen u met hun deskundigheid en tomeloze inzet bij.

Het kantoor

Mr Frank Vermeeren is sinds 1987 advocaat en heeft zich onder meer gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Ontslagzaken behandelt mr Frank Vermeeren voor zowel werkgevers als werknemers. Met ruim 25 jaar ervaring als ontslagrecht advocaat is hij uw juridische toeverlaat in moeilijke tijden.

Mr Mariëlle van der Giessen heeft ruim 15 jaar ervaring als gespeclaliseerd arbeidsrecht advocaat. Zij was gedurende 10 jaar als advocaat en partner verbonden aan een middelgroot advocatenkantoor in midden Nederland, waar zij kleine en middelgrote ondernemingen in uiteenlopende branches tot haar vaste klantenkring rekende. Daarnaast heeft zij vele indivduele werknemers bijgestaan in ontslagzaken en andere arbeidsrechtelijke procedures. Sedert 2014 is zij partner bij Vermeeren Advocaten

Vermeeren Advocaten is een laagdrempelig kantoor en biedt hoogwaardige kwalitatieve juridische dienstverlening. Ook voor advisering op ander terrein dan ontslagzaken, zoals over arbeidsovereenkomsten en –voorwaarden kunt u bij hen terecht.

Contact

Neem vrijblijvend telefonisch contact op met Vermeeren Advocaten of vul het webformulier in. Er wordt spoedig contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Nieuwkuijk (bij den Bosch)?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Vermeeren Advocaten in Nieuwkuijk (bij den Bosch) iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 109 4104 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Arbeidsrecht
- Ambtenarenrecht

Nieuwkuijksestraat 104
5253 AJ
Nieuwkuijk (bij den Bosch)
Nieuwkuijk (bij den Bosch) en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 109 4104
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

s-Hertogenbosch, Den Bosch, Boxtel, Liempde, Schijndel, Vught, Berlicum, Sint Michielsgestel, Drunen, Vlijmen, Ammerzoden, Hedel, Kerkdriel, Rossum, Rosmalen, Nieuwkuijk
Facebook

Twitter