HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Oss - TEN Advocaten

Stel uw vraag
TEN Advocaten

TEN Advocaten uit Oss is gespecialiseerd in arbeidsrecht en heeft als doel om de beste oplossing voor u te regelen.
Met drie vestigingen in Noord-Brabant (Waalwijk, Oss en ’s-Hertogenbosch) is dit kantoor breed georiënteerd en is er voor ieder rechtsgebied wel een specialist aanwezig. Voor arbeidsrecht zijn er twee advocaten beschikbaar, de heer Lammers in de vestiging Oss en de heer Leenhouts in de vestiging 's-Hertogenbosch. Het kantoor werkt met duidelijke communicatie die ook voor niet-juristen begrijpelijk is. Ook al zijn problemen niet altijd eenvoudig op te lossen, ze maken het bij TEN Advocaten niet ingewikkelder dan nodig is en houden de toekomst in het vizier. Dat betekent dat zij met u een oplossing zoeken waar u op de langere termijn ook mee vooruit kunt.

De arbeidsrechtadvocaten van TEN Advocaten zijn specialisten en hebben al vele mensen en ondernemingen met succes begeleid bij vraagstukken rond arbeid, ontslag, reorganisaties, ziekte en reintegratie. Voor deskundig advies en een oplossingsgerichte aanpak van uw probleem neemt u contact op met TEN Advocaten. 
 

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Oss?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van TEN Advocaten in Oss iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 109 4104 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Raadhuislaan 4a
5341 GM
Oss
Oss en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 109 4104
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Oss, Megen, Ravenstein, Herpen, Berghem, Heersch, Nistelrode, Geffen, Nuland, Heeswijk Dinther, Vorstenbosch,s-Hertogenbosch, Den Bosch, Boxtel, Liempde, Schijndel, Vught, Berlicum, Sint Michielsgestel, Drunen, Vlijmen, Ammerzoden, Hedel, Kerkdriel, Rossum, Rosmalen,Waalwijk, Waspik, Veen, Wijk en Aalburg, Genderen, Sprang-Capelle,Zaltbommel, Brakel, Aalst, Zulichem, Haaften, Waardenburg, Opijnen, Varik, Ophemert, Bruchem,Veldhoven, Valkenswaard, Reusel, Bladel, Hapert, Eersel, Bergeyk, Waalre, Heeze, Leend
Facebook

Twitter