HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Rotterdam - De Brouwer Advocaten

Stel uw vraag
De Brouwer Advocaten

De Brouwer Advocaten is een middelgroot kantoor geleden aan de Rosestraat 123 in Rotterdam. Het kantoor is gespecialiseerd in ontslagzaken, maar met alle arbeidsrecht gerelateerde vragen kunt u bij hen terecht. Voor de Brouwers Advocaten staan snelheid, creativiteit en praktisch nut voorop.

Het kantoor onderscheidt zich door een uitstekende persoonlijke benadering tegen lage kosten. Zij achtte het van groot belang om haar cliënten zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van de laatste stand van zaken. Het is in Rotterdam het advocatenkantoor met een echte vechtersmentaliteit. 

Heeft u te maken met ontslag, een arbeidsconflict of een ander arbeidsrechtelijk probleem? Neem dan contact op met De Brouwer Advocaten. 

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Rotterdam?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van De Brouwer Advocaten in Rotterdam iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 - 029 1001 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Rosestraat 123
3071 JP
Rotterdam
Rotterdam en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1001
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Rotterdam-Centrum, Rotterdam Noord, Blijdorp, Oude Noorden, Delfshaven Rotterdam-West, Spaanse Polder, Overschie,Schiedam Vlaardingen, Hoek van Holland, Maassluis Rotterdam-Oost, Kralingen-Crooswijk, Kralingseveer, 's Gravenland, Het Lage Land, Prinsenland, Prins Alexander, Oosterflank, Schiebroek, Hillegersberg, Terbregge, Ommoord Rotterdam-Zuid, Charlois, Pendrecht, Zuidwijk, Feyenoord, Lombardijen, Vreewijk, Bolnes, Oud IJsselmonde, IJsselmonde, Beverwaard
Facebook

Twitter