HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Ontslag advocaten Rotterdam - Van Wijngaarden en Toxopéus Advocaten

Stel uw vraag
Van Wijngaarden en Toxopéus Advocaten

Het kantoor van Wijngaarden en Toxopéus Advocaten bestaat sinds 1 april 2008. Beide advocaten mr. van Wijngaarden en mr. Toxopeus hebben daarvoor jarenlang binnen en buiten de advocatuur een brede juridische ervaring opgedaan. Zij werken voor zowel bedrijven als particulieren.

Bij een eerste gesprek is het eerste half uur geheel vrijblijvend en dus gratis. Allereerst bespreken zij uw probleem om u vervolgens een indicatie van de kosten te geven. Indien mogelijk vragen zij voor u gefinancierde rechtsbijstand aan. Wanneer u niet voor een tegemoetkoming in de kosten van rechtsbijstand in aanmerking komt, berekenen zij hun honorarium aan de hand van een uiterst scherp uurtarief

Bent u als werknemer bij een conflict betrokken geraakt, of dreigt dit te gebeuren? Is er sprake van beëindiging van het dienstverband of zijn er problemen met salariëring, werktijden, het maken en uitbetalen van overwerk, functiewaardering of bent u slachtoffer van een arbeidsongeval? Voor al deze gevallen is van Wijngaarden en Toxopeus Advocaten het geschikte kantoor om uw zaak aan voor te leggen.

Oriënterend gesprek met ontslag-advocaat Rotterdam?

Wilt u weten of een ontslag-advocaat van Van Wijngaarden en Toxopéus Advocaten in Rotterdam iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 109 4104 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Specialismen
- Arbeidsrecht

Maasboulevard 112-114
3011 TX
Rotterdam
Rotterdam en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 109 4104
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Stel uw vraag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Rotterdam-Centrum, Rotterdam Noord, Blijdorp, Oude Noorden, Delfshaven Rotterdam-West, Spaanse Polder, Overschie,Schiedam Vlaardingen, Hoek van Holland, Maassluis Rotterdam-Oost, Kralingen-Crooswijk, Kralingseveer, 's Gravenland, Het Lage Land, Prinsenland, Prins Alexander, Oosterflank, Schiebroek, Hillegersberg, Terbregge, Ommoord Rotterdam-Zuid, Charlois, Pendrecht, Zuidwijk, Feyenoord, Lombardijen, Vreewijk, Bolnes, Oud IJsselmonde, IJsselmonde, Beverwaard
Facebook

Twitter