HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Over HetOntslag.nl

Hoe kiest u een voor u geschikte rechtshulpverlener? Waar vindt u deskundige en betrouwbare mensen die u daadwerkelijk met praktische adviezen en concrete hulp terzijde staan en uw belangen op professionele wijze behartigen? U heeft niet dagelijks te maken met juridische kwesties. Al helemaal niet als het gaat om ontslag.

Het-Ontslag.nl is een website van Het Juridisch Netwerk Nederland (HetJNN) en onderdeel van Juridisch.nl.

HetJNN helpt u bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de beste keuze voor een professional. HetJNN zorgt voor de perfecte match!

Ontslagspecialisten

Het Juridisch Netwerk Nederland helpt u bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de beste keuze voor een advocaat of jurist. Bij HetJNN zijn betrouwbare - en deskundige ontslagadvocaten en - juristen aangesloten. Alle op onze website vermelde kantoren beschikken over jarenlange expertise op het gebied van arbeidsrecht en noemen zich met recht ontslagspecialist.
 

Werkwijze: Kantoor naar keuze

U kunt er voor kiezen om uw adviesaanvraag of zaak aan te melden bij een advocaat of jurist van uw keuze. Dat kunt u doen door uw adviesaanvraag via het web formulier op de profielpagina van de advocaat/jurist in te vullen en te verzenden. Wij bellen u binnen 1 werkdag terug om uw adviesaanvraag te bespreken.

Ook kunt u het regionale telefoonnummer van onze intakebalie bellen welk nummer is vermeld op de profielpagina van de advocaat / jurist. U krijgt dan direct een medewerker van HetJNN (Juridisch.nl) aan de lijn die samen met u uw zaak. Leent uw zaak zich voor behandeling door een advocaat of jurist, dan zorgen wij er voor dat u direct in contact kunt komen met een aangesloten kantoor. Wij zorgen voor de perfecte match. Zit er voor u geen geschikt kantoor tussen? Dan zijn wij niet te beroerd om samen met u verder te kijken en u in contact te brengen met een niet aangesloten kantoor of rechtshulp organisatie.

Werkwijze: Juridische Intakebalie

Ook is het mogelijk om contact met HetJNN (Juridisch.nl) op te nemen via het algemene telefoonnummer (085 109 4104) of via het algemene web formulier. U krijgt dan een medewerker van HetJNN (Juridisch.nl) aan de lijn die samen met u uw situatie bespreekt. Leent uw zaak zich voor een advocaat of jurist? Dan zorgt HetJNN er voor dat u in contact kunt komen met een advocaat of jurist bij u in de buurt. Mocht er geen geschikte advocaat of jurist bij u in de buurt zijn, dan zorgen wij er voor dat u in contact kunt komen met een niet aangesloten kantoor of rechtshulp organisatie.

Alle door u verzonden en/of opgegeven informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Ga terug naar de vorige pagina.

Neem direct contact op

ontslag telefoon

Mail direct of bel onze Ontslag telefoonlijn
Bel ons op 085 109 4104 (lokaal tarief)
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar
Ook 's avonds!
stel uw ontslag vraag