HetOntslag.nl - specialisten in ontslagzaken
juridisch advies
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Pro Deo Advocaat - toevoeging

Wordt u ontslagen en heeft u hulp nodig? Dan kunt u via ons een pro deo advocaat inschakelen.
Met een pro deo advocaat krijgt u subsidie van de overheid om de advocaatkosten te betalen.
U betaalt alleen een eigen bijdrage aan de advocaat. Dit bedrag is veel lager dan wanneer u de advocaat zelf moet betalen.

Bel ons nu op 085 - 029 1001 voor directe hulp van een pro deo advocaat! 
U belt tegen lokaal tarief.

Prodeo advocaat

Heeft u juridische hulp nodig bij uw ontslagsituatie, maar geen hoog inkomen en/of vermogen? Dan kan een pro deo advocaat uikomst bieden. De pro deo advocaat kan voor u subsidie aanvragen om zijn/haar kosten te betalen. U betaalt alleen een vaste eigen bijdrage aan de advocaat. De hoogte van de eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen. Heeft u een jaarinkomen dat minder is dan € 26.400 (alleenstaanden) of  € 37.300 (gezinnen)? Dan kunt u mogelijk in aanmerking komen voor subsidie van de advocaatkosten.
Neem contact met ons op omt u mogelijk in aanmerking voor een toevoeging advocaat. Jaarlijks worden de inkomensnormen bijgesteld door de Raad voor Rechtsbijstand.

Toevoeging

Toevoeging is hetzelfde als gesubsidieerde rechtsbijstand. Als u in aanmerking komt voor een toevoeging, betaalt de Raad voor Rechtsbijstand een deel van de kosten van uw pro deo advocaat.

Tarieven advocaat

Komt u niet in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, dan is uw advocaat verplicht om voor de behandeling van de zaak duidelijke afspraken met u te maken over de kosten. Veel advocaten werken op basis van een uurtarief of een vast bedrag (fixed fee). Vraag hier altijd naar tijdens het intakegesprek. Duidelijkheid gaat boven alles!

 

Neem direct contact op

ontslag telefoon

Mail direct of bel onze Ontslag telefoonlijn
Bel ons op 085 - 029 1001 (lokaal tarief)
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar
Ook 's avonds!
stel uw ontslag vraag